Головна Новини Бізнес новини компаній Глава Укрпошти: працівники Пенсійного фонду обманюють пенсіонерів
commentss НОВИНИ Всі новини

Глава Укрпошти: працівники Пенсійного фонду обманюють пенсіонерів

Глава "Укрпошти" викликав своїм коментарем щодо Пенсійного фонду хвилю публікацій у ЗМІ

5 вересня 2019, 12:27 comments4140
Поділіться публікацією:
Глава Укрпошти: працівники Пенсійного фонду обманюють пенсіонерів

Глава "Укрпошти" Ігор Смілянський назвав працівників Пенсійного фонду України (ПФ) людьми, які дурять пенсіонерів. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Співробітники Пенсійного фонду України свідомо обманюють пенсіонерів. Вони обіцяють їм властиве підвищення виплат, але лише за умови, що вони продовжать отримувати їх на банківські картки, а не в касах Укрпошти", — висловився глава "Укрпошти".

Смілянський також зазначив, що його компанія неодноразово стикалася з маніпуляціями і наклепом з боку представників Пенсійного фонду.

"Пенсіонерів, які мають повне право отримувати пенсію будинки, співробітники Пенсійного фонду навмисно вводять в оману, переконуючи відкрити банківську карту. Таким чином, ПФ псує репутацію Укрпошті", — заявив Смілянський.

Своїм постом в соціальній мережі чиновник викликав хвилю публікацій у пресі, таким чином, продовживши "війну" з Пенсійним фондом за право виплачувати пенсії літнім громадянам України.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в відділеннях "Укрпошти" встановили 5 тис. терміналів для здійснення безготівкового розрахунку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!