Головна Новини Бізнес новини компаній Автовиробництво в Україні продовжує відставати від торішніх показників
commentss НОВИНИ Всі новини

Автовиробництво в Україні продовжує відставати від торішніх показників

У серпні 2019 року на українських заводах було зібрано 668 автотранспортних засобів

10 вересня 2019, 10:48 comments1703
Поділіться публікацією:
Автовиробництво в Україні продовжує відставати від торішніх показників

У серпні на українських заводах було зібрано близько 668 автомобілів. Це на 42% більше машин, ніж було зібрано за аналогічний період минулого року. Однак автовиробництво як і раніше відстає від показників 2018 року. Тоді за перші 8 місяців було зібрано на 7% машин більше, ніж за минулий час 2019 року. Про це йдеться на офіційному сайті асоціації Укравтопром.

Відомо, що практично вся статистика по автовиробництву за минулий місяць вибудувана на зборі автомобілів Skoda на заводі Єврокар. Таких машин було випущено в кількості 553 одиниць, що на цілу третину більше, ніж було зібрано в серпні минулого року.

Зросло за підсумками серпня і виробництво автобусів – на 41% порівняно з торішнім показником. Найбільшою кількістю зібраних автобусів може похвалитися Черкаський завод – 35 із 81 одиниць, випущених всього.

"Незважаючи на рекордну кількість зібранного автотранспорту у серпні, за минулий період цього року було випущено 4230 одиниць транспортних засобів, що нижче показників за 2018 рік на 7%", — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що відомий автомобільний концерн Volkswagen Group (VW) об'єднав зусилля зі своїм партнером eClassics для створення електромобіля "нового покоління".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!