Головна Новини Бізнес новини компаній "Нова пошта" поширить авіадоставку на всі регіони України
commentss НОВИНИ Всі новини

"Нова пошта" поширить авіадоставку на всі регіони України

Сейчас экспресс-доставка доступна только по маршруту Львов-Днепр-Львов

22 вересня 2019, 16:47 comments3733
Поділіться публікацією:
"Нова пошта" поширить авіадоставку на всі регіони України

Українська компанія "Нова Пошта" має намір розширити доставку вантажів авіатранспортом в усі регіони нашої країни. Про це повідомив співвласник компанії В'ячеслав Климов під час презентації інноваційного терміналу ЛЕО у Львові.

За його словами, дана перспектива є амбітною метою компанії, так як на даний момент авіадоставка працює тільки по напрямку Львів-Дніпро-Львів. Причому, тільки за перші 4 дні роботи (з 9 по 13 вересня) було доставлено 50 тисяч відправлень.

"Ми сподіваємося, що зможемо доставляти в усі обласні центри України. Зараз аеропортова структура не дозволяє цього робити. Найближчим часом ми продовжуємо літати за маршрутом Львів-Дніпро-Львів. Таким чином ми також з'єднуємо ще південну Україну. Завдяки спільному маршруту ми задіємо ще Херсонську, Миколаївську область. Одеси вже робимо за 24 години. Далі у нас думки з приводу прискореної доставки зі Львова до Києва. Зараз ми в переговорах з Жулянами і Борисполем. Можливо, ми будемо десь приземлятися в Київському районі в іншому аеро порту", — заявив в коментарі ЦТС директор" Нової Пошти "Олександр Бульба.

Також Бульба додав, що логістичний оператор хоче домогтися, щоб пересилання між 500 містами здійснювалася комбінованим методом літак + автомобіль протягом доби.

"Наше завдання зробити цикл все міста України, їх близько 500, протягом доби. Тобто, це наша мета — будемо дивитися, аналізувати маршрути, дивитися, де ми не встигаємо за 24 години, і будемо туди підлаштовувати авіадоставку. Поки ми продовжуємо літати там , де ми літаємо, плюс, будемо додавати місто Київ. Пілотувати почнемо до кінця цього року. Система Next morning — це доставка за принципом, коли ми летимо, робимо велике "плече" авіа, а потім залишок цього "плеча" доставляємо автомобілем. це симбіоз логістичних процесів ", — позначив він.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" провів інтерв'ю з гендиректором "Укрпошти", відповівши на найгостріші питання, що хвилюють користувачів їхніх послуг.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!