Головна Новини Бізнес новини компаній Duty-Free в Києві увійшов до списку Forbes як один з найбільш доступних за ціною
commentss НОВИНИ Всі новини

Duty-Free в Києві увійшов до списку Forbes як один з найбільш доступних за ціною

У рейтингу аеропорт Києва зайняв лідируюче місце за цінами на алкоголь

23 вересня 2019, 19:50 comments2321
Поділіться публікацією:
Duty-Free в Києві увійшов до списку Forbes як один з найбільш доступних за ціною

У всесвітньо відомому журналі Forbes опублікований рейтинг Duty-Free аеропортів всіх країн, що відрізняються один від одного переважно цінами. Так, Duty-Free в київському аеропорту став одним з найдоступніших.

Як виявилося, ціна на один і той же товар в зонах Duty-Free різних аеропортах може відрізнятися на 30% або навіть більше.

"Мандрівникам потрібно з розумом підходити до покупок в Duty-Free. Там дійсно хороші пропозиції, але також і надзвичайно завищені ціни", — пише автор Скотт Маеровіц з Points Guy.

Перед тим, як купувати щось в аеропорту, він радить туристам досліджувати, яка звичайна ціна на бажаний товар. Це зробити не складно, з огляду на те, що в аеропортах зазвичай є безкоштовний Wi-Fi.

Тому автори дослідження радять тим, хто подорожує в Україні, звернути увагу на алкоголь в зоні Duty-Free. В аеропортах Києва ця категорія товарів виявилася дешевшою, ніж в інших країнах. Також недорогу пляшку чогось міцного можна придбати в Мадриді і в аеропорту острова Великий Кайман. Дорожче алкоголь коштує в грецькому Санторіні, в аеропорту Аккри в Гані, а також в Афінах.

Косметику дослідники радять купувати в Лондоні, Дубаї та Відні. Дорожче вона обійдеться в Бангкоку, Цюріху та Мадриді. Однак в іспанській столиці, як виявилося, вигідно купувати духи. Також на цей товар варто звернути увагу в Лондоні і аеропорту міста Порту в Португалії. Дорожче парфумерія в Duty-Free Бангкока, Відня і Аккри. Ціни на тютюнові вироби, згідно з дослідженням, виявилися найбільш привабливими в Сінгапурі, Гонконзі та Таїланді. Найдорожчі сигарети продають в Лондоні, Парижі та Сіднеї.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" публікував рейтинг областей України, де можна придбати алкоголь за найдешевшими цінами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!