Головна Новини Бізнес новини компаній Поручителі "Приватбанку" продовжують погашати його кредити
commentss НОВИНИ Всі новини

Поручителі "Приватбанку" продовжують погашати його кредити

НБУ не оприлюднив розмір платежу, внесеного поручителем в рахунок погашення кредиту "Приватбанку"

2 жовтня 2019, 13:01 comments1743
Поділіться публікацією:
Поручителі "Приватбанку" продовжують погашати його кредити

1 жовтня ТОВ "Арлан" виконало боргове зобов'язання перед НБУ, частково погасивши заборгованість "Приватбанку" по раніше отриманому кредиту. Про це йдеться на сайті НБУ.

18 вересня Центральний апеляційний суд затвердив мирову угода між ТОВ "Арлан" і Нацбанком. Згідно з документом, компанія (ред. – поручитель) взяла на себе зобов'язання погасити заборгованість "Приватбанку" по кредиту рефінансування.

На сайті НБУ сказано, що своє зобов'язання ТОВ "Арлан" виконало у повному обсязі, частково сплативши кредит "Приватбанку". Відомо, що розмір платежу дорівнював ринковій вартості іпотечного майна.

Наголошується, що це вже другий випадок, коли борги "Приватбанку" виплачують його поручителі. Перший платіж в рахунок погашення заборгованості держбанка був внесений АТ "Нікопольський завод феросплавів".

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що господарський суд Києва переніс розгляд позову екс-акціонерів "Приватбанку" Ігоря Коломойського і Triantal Investments Ltd., які вимагають повернути у їх власність акції банку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!