Головна Новини Бізнес новини компаній Forbes опублікував рейтинг 10-ти найдорожчих брендів у спорті
commentss НОВИНИ Всі новини

Forbes опублікував рейтинг 10-ти найдорожчих брендів у спорті

За останні два роки Nike вдалося обігнати Adidas по капіталізації акцій

21 жовтня 2019, 11:44 comments2501
Поділіться публікацією:
Forbes опублікував рейтинг 10-ти найдорожчих брендів у спорті

Спортивні бренди дуже схожі на представників великого спорту, які їх рекламують – в одну мить вони можуть стати нецікавими публіці, і навпаки – тріумфально повернути собі перші позиції.

У нещодавньому випуску всесвітньо відомого бізнес-журналу Forbes був опублікований рейтинг 10-ти найдорожчих брендів у спорті. За оцінкою експертів, в 2019 році у трійку кращих увійшли наступні торгові марки:

Nike (36,8 млрд доларів)

Протягом останніх пари років Nike зміг обігнати за вартості акцій свого головного конкурента – Adidas.

ESPN (13,1 млрд доларів)

Запорука успіху даного бренду – це щомісячні членські внески. Вони перевищують розмір будь-якої іншої спортивної мережі. За офіційними даними, операційний прибуток ESPN вище позначки в 3 млрд доларів.

Adidas (11,2 млрд доларів)

Акції Adidas змогли утриматися на лідируючих позиціях завдяки початок співпраці зі співачкою Бейонсе. Вона оголосила про намір розробити для бренду фірмове взуття та одяг.

Що стосується інших брендів, то четверта сходинка в рейтингу дісталася бренду Gatorade (6,7 млрд доларів), п'ята — Sky Sports (4,4 млрд доларів), шоста — Puma (4 млрд доларів), сьома — Under Armour (3,5 млрд доларів), восьма — UFC (2,4 млрд доларів), дев'ята — YES (1,5 млрд доларів).

Найнижча капіталізація у бренда Reebok – це єдина компанія в рейтингу, дохід якої нижче 1 млрд доларів – 800 млн доларів.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що компанія Google і бренд одягу Levi's анонсували випуск нової лінійки одягу з сенсорним покриттям.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!