Головна Новини Бізнес новини компаній Огірок-супергерой і милий монстрик: IKEA випустили нову колекцію іграшок
commentss НОВИНИ Всі новини

Огірок-супергерой і милий монстрик: IKEA випустили нову колекцію іграшок

IKEA створила іграшки по малюнках дітей

10 листопада 2019, 10:40 comments3186
Поділіться публікацією:
Огірок-супергерой і милий монстрик: IKEA випустили нову колекцію іграшок

Всесвітньовідомий шведський бренд IKEA надихнувся малюнками дітей, і створив за їх мотивами лінійку м'яких іграшок. Про це корпорація повідомила на своїй офіційній сторінці в Insragram.

Так, в колекцію SAGOSKATT увійшли: мишеня з повітряними кульками, веселка в шкарпетках, веселий блакитний монстр, райдужний жираф, огірок-супергерой і милий червоний монстрик. Відзначається, що ескізи створили діти з усього світу — Греції, Китаю, Німеччини, Канарських островів, а також Йорданії.

У компанії розповіли, що іграшки, вартістю 4,99 доларів, вже надійшли в продаж. Крім того, IKEA пообіцяла всі зібрані кошти передати в дитячий благодійний фонд.

Ранее портал "Комментарии" сообщал, что шведська компанія меблів "IKEA" запустила пряму трансляцію на YouTube з транспортуванням товарів зі Швеції в Австралію. За задумом компанії, це повинно допомогти людям заснути. Відомо, що трансляція триватиме 366 годин. Весь час, крім звуків моря і зображення судна, користувачі слухатимуть опис товарів із каталогу IKEA 2020 року, які читатимуть Кент і Сара Ерікссон.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!