Головна Новини Бізнес новини компаній "Надихнула війна": під Луганськом відкрили новий молокозавод
commentss НОВИНИ Всі новини

"Надихнула війна": під Луганськом відкрили новий молокозавод

Молокозавод переробляє 15 тонн молока за зміну за участю штату з 6 працівників

12 листопада 2019, 12:48 comments2431
Поділіться публікацією:
"Надихнула війна": під Луганськом відкрили новий молокозавод

Вчора, 11 листопада, вперше за роки незалежності України, в Луганської області пройшло відкриття повноцінного заводу з переробки натурального молока. Про це повідомляє видання "Куркуль".

Так, за словами директора ПСП "Агрофірма Привілля", заклав свій філіал в Троїцькому районі Луганщини, Дмитра Оденчука, саме початок військових дій в регіоні стало ідеєю будівництва даного молокозаводу.

"З-за того, що у аграріїв з'явилися труднощі з продажем молока місцевим молокозаводам, ми вирішили організувати проект, який буде займатися переробкою молока на місці. Адже якщо в регіоні не залишиться місця тваринництву, жінкам просто ніде буде працювати — чоловікам простіше, можуть найнятися в тракторну бригаду. Ось ми створили завод, який збереже робочі місця, незважаючи на складну обстановку". — розповів директор.

Оденчук зазначив, що на заводі поки працює шість чоловік, які стежать за потужностями, переробними до 15 тонн молока за зміну. На підприємстві передбачені технології з виготовлення йогуртів, м'яких сирів, ряжанки, кефіру і т. п. Він обіцяє, що надалі штат співробітників розшириться до десятка чоловік.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на партію літаків українського виробництва знайшовся покупець з Південної Америки. Якщо говорити більш детально, підписаний сторонами контракт передбачає виробництво Україною літаків та їх постачання в Перу для потреб Нацполиции.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!