Головна Новини Бізнес новини компаній Гончарук обрадував створенням нових робочих місць в Україні за рахунок великого іноземного інвестора
commentss НОВИНИ Всі новини

Гончарук обрадував створенням нових робочих місць в Україні за рахунок великого іноземного інвестора

Світовий виробник медичних препаратів купує провідну фармацевтичну компанію в Україні

2 грудня 2019, 18:41 comments2050
Поділіться публікацією:
Гончарук обрадував створенням нових робочих місць в Україні за рахунок великого іноземного інвестора

Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук повідомив, що світовий виробник медичних препаратів STADA заявив про намір купити українську фармацевтичну компанію "Біофарма", тим самим зробивши значне інвестування в економіку нашої країни. Про це глава уряду написав на своїй сторінці в Facebook.

"Міжнародний фармацевтичний стратег інвестує у виробництво саме на території України. Це нові робочі місця, податки в український бюджет, збільшення довіри з боку міжнародного бізнес-співтовариства", — зазначено в повідомленні Гончарука.

Таким чином він підкреслив, що український потенціал продовжує зберігати лідируючі позиції і інтерес у світових інвесторів, які готові вкладати і розвивати економічні ресурси в межах нашої держави.

Нагадаємо, сьогодні портал "Коментарі" опублікував прогноз курсу гривні на 3 грудня, який свідчить про зміцнення вітчизняної валюти.

Офіційний курс долара в нашій країні за останній банківський день знизився ще на 2 копійки – з 23,97 грн. за долар 2 листопада до 23,95 грн. за долар на 3 листопада. У той же час, такий курс долара продовжує залишатися рекордно низьким за останні майже 4 роки. В останній раз офіційний курс гривні до долара був нижче 15 січня 2016 року. Тоді НБУ встановив курс на рівні 2395,0773 грн. за 100 дол.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!