Головна Новини Бізнес новини компаній В Україні визначили кращих роботодавців
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні визначили кращих роботодавців

Незалежний міжнародний інститут Top Employer Institute опублікував результати щорічної оцінки компаній-роботодавців

5 лютого 2020, 13:09 comments5009
Поділіться публікацією:
В Україні визначили кращих роботодавців

Дослідження міжнародного інституту Top Employer Institute проводилися на відповідність високим світовим стандартам у сфері управління персоналом. У 2020 році сертифікацію пройшли понад 1500 компаній у 118 країнах світу на п'яти континентах.

В Україні в галузях FMCG, фармацевтики і банкінгу отримали сертифікацію цього року 6 компаній. Зокрема, вже сьомий рік підряд дочірні компанії Філіп Морріс в Україні визнані одним з кращих роботодавців в Україні, Європі і світі.

"Я пишаюся тим, працюю в компанії, яка визнана одним з кращих роботодавців України, Європи і світу. Будучи кращим роботодавцем, наша команда трансформується, розширюючи можливості для наших колег та впроваджуючи інноваційні способи роботи, щоб досягти нашого бачення майбутнього без тютюнового диму", – повідомив Міхаліс Александракіс, генеральний директор Філіп Морріс Україна.

Щоб відповідати критеріями сертифікації, компанії постійно удосконалюються і впроваджують кращі практики у сфері управління персоналом, забезпечуючи працівникам гідні умови праці. Комплексна оцінка складається з понад 100 питань у 10 різних напрямках: стратегія управління талантами, розвиток персоналу, планування кадрових ресурсів, програми адаптації нових співробітників, навчання і розвиток, оцінка ефективності праці, програми розвитку лідерства, компенсації і пільги, корпоративна культура.

Міжнародний інститут Top Employer Institute запевняє, що методика досліджень є повною і глибокою, а значить, має високу достовірність результатів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!