Головна Новини Бізнес новини компаній Бізнес-форум Level UP Ukraine 2020: топ-5 фактів
commentss НОВИНИ Всі новини

Бізнес-форум Level UP Ukraine 2020: топ-5 фактів

П'ять фактів, які розкажуть, у чому полягає головна мета проведення бізнес-форуму Level UP Ukraine 2020 і яка його користь для української економіки

28 лютого 2020, 10:35 comments2076
Поділіться публікацією:
Бізнес-форум Level UP Ukraine 2020: топ-5 фактів

21 лютого в КВЦ "Парковий" уже вчетверте відбувся форум Level UP Ukraine", який зібрав представників влади, бізнесу, міжнародних організацій, експертного співтовариства для побудови стійкої моделі взаємодії на принципах "win-win".

1. Головна тема Level UP Ukraine 2020 – "Взаємодія: принципи створення більшого"

Стійке економічне зростання, підвищення доступності соціальних благ, зростання рівня і якості життя неможливі без мобілізації ресурсів на основі активної взаємодії бізнесу, влади та суспільства. Ефективно функціонуюча модель взаємодії, яка є інструментом зближення різних суспільних інтересів, здатна створити суспільство знань і конкурентоспроможну економіку, засновану на наукових підходах і високих технологіях, завдяки чому можливо реалізовувати національні інтереси в умовах глобалізації. Саме питанню ефективної взаємодії між владою, бізнесом і суспільством був присвячений форум Level UP Ukraine 2020.

2. Спікери форуму представили 6 країн

48 спікерів Level UP Ukraine представили 6 країн – Україну, США, Грузію, Німеччину, Швецію і Катар. Широке коло учасників з різних регіонів світу дозволило всебічно поглянути на численні виклики для української і світової економіки. Іноземні спікери дали свої рекомендації щодо трансформації української економіки та бізнес-середовища, ґрунтуючись на історії успіху своїх країн і компаній.

CCMNFl8qm-B2z3B4PNQHAMQij.png

3. У фокусі Level UP Ukraine – найбільш актуальні економічні теми 2020 року

Залучення інвестицій, приватизація, концесійні механізми, ринок землі, освіта – над цією проблематикою працювали учасники Форуму, виробляючи концепцію взаємодії між бізнесом, владою і соціумом в інтересах національної економіки та українського суспільства.

В ході панелі тема "Довіра – основа інвестицій: бізнес, суспільство, влада" міністр розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства України Тимофій Милованов акцентував увагу на тому, що Україні через знос основних фондів, що досягає 60%, необхідно від $50 до $100 млрд інвестицій у найближчі роки для того, щоб подолати відставання від країн-сусідів.

Питання залучення інвестицій через приватизацію приділив свій виступ голова Фонду держмайна України Дмитро Сенниченко в ході панелі "Інвестиції в інфраструктуру. Питання розвитку концесії та приватизації". За словами Сенниченко, Фонд держмайна планує до 2020 року виставити на приватизацію від 300 до 500 об'єктів, в тому числі 5 об'єктів, що входять в перелік "великої приватизації". На думку Сенниченко, приватизація, крім іншого, дозволить розірвати порочне коло, коли олігархічні групи використовували ресурси підприємств для фінансування політичних проектів, створюваних для приходу до влади.

Про необхідність провести земельну реформу в такому форматі, який дасть найбільший економічний ефект для національної економіки говорили в ході круглого столу "Земельне питання: Який механізм має запрацювати в Україні, щоб реформа спрацювала?". Більшість експертів зійшлися на думці, що необхідно лібералізувати земельне законодавство і нейтралізувати страхи суспільства щодо того, що іноземці будуть скуповувати українську землю, є перебільшеними.

4. Level UP Ukraine 2020 став точкою тяжіння для великого українського і зарубіжного бізнесу

На майданчику Level Up Ukraine були присутні топ-менеджери великих українських та іноземних компаній, що працюють на вітчизняному ринку. Серед них – Georgian Industrial Group, 9.8 Group , Risoil S. A. , QTerminals, UMG Investments, "Фармак", МАУ, БХФЗ, "Індар", Vodafone, Powercode, ПП "Бель", Real Matrix, LLC Delta Wilmar CIS, "Агропросперис Банк", Dragon Capital.

Майданчик Level Up Ukraine надав можливість комерційному сектору посилити комунікацію з представниками влади та бізнес-асоціаціями, попрацювати над концепцією спільних проектів і представити своє бачення розвитку економіки України.

Ob1sW8JGyCDWblcNCnCOfhk_P.jpg

5. Асоціація платників податків України та Європейський економічний сенат стали партнерами

В ході Форуму Європейський економічний сенат і Всеукраїнська громадська організація "Асоціація платників податків України" підписали угоду про партнерство і співпрацю. Документ підписаний на 5 років. У цій угоді зазначено, що ЄЕС буде надавати консультаційну підтримку українському бізнесу, а також буде використовувати свої можливості і авторитет для підвищення престижу України на європейській арені.

Організатори Форуму дякують всіх партнерів:

Georgian Industrial Group – генеральний партнер

Фармак, БХФЗ, Індар – офіційні партнери

Real Matrix, ПП "БЕЛЬ" – стратегічні партнери

Powercode – спеціальний партнер

Premier Palace Hotel – приймає партнер

МАУ – офіційний перевізник

Мережа Глобального договору ООН в Україні – партнер з розвитку

Vodafone – партнер інноваційних рішень

Асоціація міжнародних інвесторів в Україні – аналітичний партнер

Українська Рада Бізнесу – бізнес-партнер

Інформаційних партнерів

За участі Міжнародної фінансової корпорації (IFC)



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!