"Укрпошта" отримала міжнародну доставку EMS

Експрес-доставка EMS увійде в структуру "Укрпошта"

"Укрпошті" передали функції міжнародної експрес-доставки. Про це заявив перший заступник міністра інфраструктури Дмитро Абрамович. На думку співробітників відомства, такий крок дозволить підняти якість доставки міжнародних відправлень і позитивно позначиться на швидкості доставки.

“Послуги з пересилання повідомлень ЕМЅ, які забезпечують прискорену пріоритетну доставку, можуть стати найкращим каналом для пересилання високотехнологічних товарів. Також це захищений і безпечний канал для експорту продукції малого і середнього бізнесу. У "Укрпошти" величезне покриття - 100% країни. Це забезпечить належний рівень доставки", зазначив чиновник.

Абрамович уточнив, що як правило, в країнах Всесвітнього поштового союзу послугою EMS займаються національні оператори. В Україні міжнародну експрес-доставку забезпечує Держпідприємство спецзв'язку, яке не входило до складу "Укрпошти".

Раніше генеральний директор "Укрпошти" Ігор Смілянський в ексклюзивному інтерв'ю порталу "Коментарі" розповів про особливості конкуренції з "Новою Поштою" та про перспективи співпраці з Amazon, поділився секретами мотивації працівників компанії і повідав про план своєї команди, згідно з яким "головна пошта країни" буде стрімко розвиватися, а третина населення України обзаведеться базовим банківським рахунком.