Головна Новини Бізнес новини компаній Віддалена робота і скасування всіх відряджень: "Метінвест" прийняв заходи по боротьбі з коронавірусом
commentss НОВИНИ Всі новини

Віддалена робота і скасування всіх відряджень: "Метінвест" прийняв заходи по боротьбі з коронавірусом

У компанії "Метінвест" заявили, що будуть дотримуватися стратегії скорочення кількості контактів між людьми

18 березня 2020, 13:45 comments3022
Поділіться публікацією:
Віддалена робота і скасування всіх відряджень: "Метінвест" прийняв заходи по боротьбі з коронавірусом

Найбільший український гірничо-металургійний холдинг "Метінвест" з 17 березня 2020 року забезпечив можливість віддаленої роботи для частини персоналу до 3 квітня, а також скасував всі відрядження в цей період. Дані заходи прийняті на всіх підприємствах холдингу з метою захисту працівників від коронавіруса.

"З 17 березня на всіх підприємствах ми вводимо прості правила: співробітники, які можуть працювати віддалено, залишаться вдома до 3 квітня. Прошу кожного виконувати роботу відповідально і пам'ятати про тих, хто продовжує відповідати за виробництво безпосередньо на місцях. Ми припиняємо всі масові заходи. Будемо спілкуватися з колегами, партнерами і клієнтами по телефону, через відеозв'язок та інтернет", — заявив генеральний директор компанії Юрій Риженков.

При цьому топ-менеджер пояснив, що стратегія компанії в боротьбі з вірусом — скоротити кількість контактів там, де це можливо. Спільними зусиллями компанія прагне виключити ризик інфікування співробітників, зробити все, щоб територія "Метінвесту" не стала осередком поширення коронавіруса.

Юрій Риженков додав, що в компанії скасовуються всі відрядження – як закордонні, так і по Україні. Крім того, працівники на підприємствах отримають рукавички і маски для поїздок у громадському транспорті на роботу і додому.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!