Головна Новини Бізнес економіка Зеленський схвалив вільну торгівлю з Ізраїлем
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський схвалив вільну торгівлю з Ізраїлем

ЗВТ з Ізраїлем передбачає фактично повне скасування ввізних мит на промислові товари

7 серпня 2019, 12:11 comments2137
Поділіться публікацією:
Зеленський схвалив вільну торгівлю з Ізраїлем

Глава держави Володимир Зеленський підписав закон про ратифікацію угоди про зону вільної торгівлі між Україною та Ізраїлем. Про це повідомляє прес-служба Верховної Ради.

"Дата набуття чинності угоди настане через 60 днів після ратифікації українським і ізраїльським парламентами. Підпис президента завершив процес ратифікації угоди Україною", — йдеться в повідомленні.

Також наголошується, що зона вільної торгівлі з Ізраїлем передбачає фактично повне скасування ввізних мит на промислові товари, за винятком ювелірних виробів.

Більшість мит на ці товари — близько 80% з боку Ізраїлю і 70% з боку України — повинні бути скасовані відразу після вступу в силу угоди.

Крім того, угода також містить досить складну систему взаємних поступок торгівлі сільськогосподарськими товарами і харчовою продукцією.

Як повідомляли "Коментарі", переговори про зону вільної торгівлі між Україною та Ізраїлем почалися ще 6 років тому і завершилися лише в березні 2018 року. Підписання угоди про вільну торгівлю відбулося в січні 2019 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!