Головна Новини Бізнес економіка Екс-радник голови Дніпропетровської ОДА Юрій Голік буде ділитися досвідом в Інституті Майбутнього
commentss НОВИНИ Всі новини

Екс-радник голови Дніпропетровської ОДА Юрій Голік буде ділитися досвідом в Інституті Майбутнього

Колишній радник Валентина Резніченко розповість про секрети роботи своєї команди на чолі Дніпропетровської області

7 серпня 2019, 13:51 comments2143
Поділіться публікацією:
Екс-радник голови Дніпропетровської ОДА Юрій Голік буде ділитися досвідом в Інституті Майбутнього

Радник колишнього голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації Юрій Голік очолив програму "Регіональний розвиток" в аналітичному центрі Українського Інституту Майбутнього. Про це пише "Інформатор", відзначаючи, що екс-радник Валентина Резніченко має намір поділитися з усіма охочими накопиченим досвідом і готовими кадровими рішеннями.

Як підкреслив сам Юрій Голік, підручників з регіонального розвитку не існує, але успішні практики у даній сфері є. За його словами, за роки роботи його команди на чолі Дніпропетровської області, регіон отримав понад 500 доріг, 60 дитсадків, кілька десятків шкіл, 40 медустанов, більше 20 стадіонів, спорткомплексів і багато іншого.

"Ми в 14 разів збільшили витрати на інфраструктуру в області — до 4 мільярдів гривень в рік тільки в обласному бюджеті. Презентація-звіт про досягнення нашої команди зайняла близько 300 сторінок, і все одно туди все не вмістилося", — сказав Голик.

Секрет успіху екс-радник Резніченко пов'язує з тим, що він і його команда "не втручалися в політику, а залишалися менеджерами".

"Для нас це надзвичайний підсилення, — прокоментував це призначення виконавчий директор UIF Віктор Андрусів. — Досвід і досягнення Юрія повинні бути масштабовані в рамках всієї країни, і я переконаний, що наша нова програма "Регіональний розвиток" допоможе це зробити. Нарешті, ми почнемо активно просувати майбутнє в регіони".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!