Головна Новини Бізнес економіка Юрій Голік: Всі дороги України повинні бути ідеальними
commentss НОВИНИ Всі новини

Юрій Голік: Всі дороги України повинні бути ідеальними

Радник екс-губернатора Дніпропетровщини Юрій Голік підкреслив, що за чотири роки його команда відремонтувала понад 500 доріг в населених пунктах області і кожне нове полотно отримала п'ятирічну гарантію

8 серпня 2019, 14:25 comments2791
Поділіться публікацією:
Юрій Голік: Всі дороги України повинні бути ідеальними

Всі дорогі України можуть і повинні бути ідеальними. Таку заяву на своїй сторінці в Facebook зробив радник колишнього голови Дніпропетровської облдержадміністрації Юрій Голік. До своєї публікації він прикріпив відео, в якому можна побачити, які дороги зробила ОДА за чотири роки.

Голік підкреслив, що до 2015 року держава не приділяла належної уваги дорогам у Дніпропетровській області, але ситуацію вдалося змінити в кращу сторону з допомогою запуску програми ремонту доріг усіх форм власності. Як підсумок, за словами екс-радника – понад 500 відремонтованих доріг в населених пунктах.

0BMCamugE7QI2yr2BQUM9XEem.png

"Це дороги у селах, смт і невеликих містах, які не ремонтувалися десятиліттями. Ми першими в Україні запровадили обов'язкову п'ятирічну гарантію на кожну відремонтовану дорогу – будь-які дефекти усувалися за рахунок підрядника. 1 січня 2018 року понад 5000 км доріг Укравтодору категорії сільських та обласних передані на баланс ОДА за законом про Дорожній фонд. І ми почали ремонт цих доріг. Ми хочемо, щоб всі дороги Дніпропетровській області були ідеальними", — заявив Голік.

NHSDFjaOJDxgORtga0xpPca8A.png

Колишній радник зазначив, що кожна дорога супроводжувалася окремим її аудитом, окремим проектом, окремою процедурою і п'ятирічною гарантією.

kLre91DE-o_AeeSh_iK8avkrE.png

"Чому ми рахуємо в дорогах? Тому що кожна дорога має бути зроблена "від і до". Від початку і до кінця. А не так, як це люблять робити в нашій країні — дві ділянки тут і дві ділянки — ось там. Ми зробили більше 2 000 кілометрів нових доріг там, де їх ніколи не було. Це більше, ніж в будь-яких інших кількох областях разом узятих. Але це тільки початок. Повинно бути зроблено ще більше. Дороги повинні бути зроблені всі", — упевнений Голік.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!