Головна Новини Бізнес економіка В Україні збільшилися обсяги виробництва м'яса, молока та яєць
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні збільшилися обсяги виробництва м'яса, молока та яєць

Кількість продукції на підприємствах стало більше на 6,7%

10 серпня 2019, 15:20 comments2206
Поділіться публікацією:
В Україні збільшилися обсяги виробництва м'яса, молока та яєць

За перші півроку, цього року, кількість продукції тваринництва збільшилося на 1,9%. Такі дані наведені у порівнянні за аналогічний період 2018 року, говориться у звіті "Про соціально-економічне становище України за січень-червень 2019 року" Державної служби статистики.

Як зазначається, у тому числі, кількість продукції на підприємствах стало більше на 6,7%, а в господарствах населення воно зменшилася на 2,5%.

Загалом обсяги виробництва м'яса (реалізації сільськогосподарських тварин на забій) збільшилися в 16 областях. Найбільше в Луганській області — на 40%, Вінницькій — на 25%, Харківській — на 14%, Львівській, Чернігівській — на 11%, Тернопільській — на 8%, Житомирській і Черкаській — на 6%.

"Скорочення обсягів виробництва м'яса відбулося в Київській області — на 10%, Одеській, Миколаївській — на 9%, Запорізькій — на 6%, Закарпатській — на 5%, Донецькій, Херсонській — на 3%, Волинській — на 0,3%", — йдеться в повідомленні.

Загальне виробництво молока збільшилося в Хмельницькій області — на 3%, Тернопільській — на 2%, Луганській, Харківській — на 1% і Херсонській — на 0,4%.

Виробництво яєць збільшилося в 19 областях. Найбільш істотно в Харківській області — на 41%, Івано-Франківській — на 39%, Черкаській — на 34%, Донецькій — на 28%, Кіровоградській — на 23%, Миколаївській — на 18%, Луганській — на 11%, Тернопільській — на 10%.

Як писало видання "Коментарі", виробництво соєвої олії в Україні збільшилося до 164,6 тис. тонн.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!