Головна Новини Бізнес економіка Вітренко спростував звинувачення в дискредитації НАК "Нафтогаз України"
commentss НОВИНИ Всі новини

Вітренко спростував звинувачення в дискредитації НАК "Нафтогаз України"

Юрій Вітренко переконаний, що думка експерта - політичне замовлення

14 серпня 2019, 18:15 comments1787
Поділіться публікацією:
Вітренко спростував звинувачення в дискредитації НАК "Нафтогаз України"

Директор з розвитку бізнесу Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України" Юрій Вітренко відповів на компрометуючий матеріал за інформацією енергетичного експерта Сергія Куюна, опублікований раніше. Свою позицію бізнесмен виклав на своїй сторінці в Facebook.

Перш Вітренко задав своїй аудиторії питання, кому ж належить видання "Коментарі", яке публікує про нього настільки маніпулятивні статті.

"Розкручують матеріал "експерта і журналіста" з докорами на мою адресу. При цьому Comments.ua ніяк не турбує, що ці закиди щодо звіту, який готував взагалі не я. І що автори звіту чітко спростували звинувачення в маніпуляціях. І що грунт для цих звинувачень був виключно спекулятивним", — зазначено в повідомленні.

У першій версії публікації Юрій Вітренко висловив здогадку про те, що даний портал належить мільярдерові і олігархові Ринату Ахметову, але пізніше визнав, що помилявся.

Нагадаємо, видання "Коментарі", в свою чергу, раніше повідомляло про оскарження НАК "Нафтогаз" в судовому порядку зниження тарифів для населення.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!