Головна Новини Бізнес економіка Кабмін відновить фінансування міст
commentss НОВИНИ Всі новини

Кабмін відновить фінансування міст

Регіони невдовзі отримають фінансування від уряду

16 серпня 2019, 14:56 comments1773
Поділіться публікацією:
 Кабмін відновить фінансування міст

Кабінет міністрів прийняв рішення забезпечити фінансування програм і проектів розвитку регіонів згідно з графіком. Про це повідомляє прес-служба уряду.

"Кабінет міністрів доручив Міністерству фінансів і Міністерству регіонального розвитку забезпечити, починаючи з серпня поточного року, фінансування програм і проектів розвитку регіонів, особливо малих міст і громад, які здійснюються за рахунок, в тому числі, засобів Державного фонду регіонального розвитку", — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що 16 серпня на своїй сторінці у Фейсбуці керівник Львівської обласної ради Олександр Ганущин опублікував копію листи, яка була підписана керівником Офісу президента Андрієм Богданом, в якому той просить прем'єр-міністра Володимира Гройсмана призупинити витрати за розподілом частини субвенції на соціально-економічний розвиток і ГФРР до формування нового складу уряду.

Також повідомлялося про те, що Кабмін затримує у містах виплату 7,6 мільярда гривень з фонду регіонального розвитку та 2,5 мільярда гривень субвенції на соціально-економічний розвиток.

У Зеленського на цього відповіли, що тимчасове призупинення фінансування рішень Кабміну зроблено з метою перевірки ефективності використання бюджетних коштів, запланованих на передбачені розпорядженнями інфраструктурні проекти.

Як повідомляло видання "Коментарі", в цьому році під другому кварталі в Україні зафіксували зростання економіки на 4,6%. Такі дані були приведені в порівнянні з другим кварталом минулого, 2018 року.

Як наголошується, зростання української економіки на 4,6% — є найкращим результатом за останні 2,5 року. У порівнянні з першим кварталом 2019 року, зростання економіки стався на 1,6%. Це також є піковим показником.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!