Головна Новини Бізнес економіка Ремонт стратегічної дороги між Маріуполем і Дніпром буде завершено через декілька місяців
commentss НОВИНИ Всі новини

Ремонт стратегічної дороги між Маріуполем і Дніпром буде завершено через декілька місяців

Ремонт стратегічної для України дороги Н-08 буде завершено до середини жовтня

23 серпня 2019, 13:40 comments1839
Поділіться публікацією:
Ремонт стратегічної дороги між Маріуполем і Дніпром буде завершено через декілька місяців

Ремонт стратегічної автомобільної дороги між Маріуполем і Дніпром буде завершено цієї осені. Про це повідомив ркерівник "Укравтодору" Славомір Новак.

По коридору Н-08 здійснюється рух до зони проведення Операції об'єднаних сил (ООС). Коридор являє собою стратегічно важливу дорогу — по ній проводиться транспортування особового складу Національної гвардії України і Збройних сил, поранених солдатів і волонтерів.

"Ремонтні роботи не припиняються навіть вночі. Вірю, що вже восени від Маріуполя до Дніпра можна буде їхати по якісній і безпечній дорозі", — говорить Новак.

У повідомленні прес-служби "Укравтодору" також сказано про прийняття рішення щодо збільшення фінансування ремонтно-будівельних робіт. Воно було прийнято 14 серпня 2019 року. Частина коштів, а саме 1,24 млрд грн. були спрямовані на продовження ремонту автодороги Бориспіль – Дніпро – Запоріжжя – Маріуполь.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Кабінет міністрів України виділив додатково 400 мільйонів гривень на ремонт дороги Дніпро-Миколаїв.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!