Головна Новини Бізнес економіка Міністр фінансів: економічна криза в світі може «зіграти на руку» Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Міністр фінансів: економічна криза в світі може «зіграти на руку» Україні

Міністерство фінансів подасть бюджет України на 2020 рік у Верховну Раду вчасно - до 15 вересня

3 вересня 2019, 15:25 comments2885
Поділіться публікацією:
Міністр фінансів: економічна криза в світі може «зіграти на руку» Україні

Міністр фінансів Оксана Маркарова вважає, що уповільнення у розвитку світової економіки і наявність певних загроз, може позитивно вплинути на розвиток цієї галузі в Україні. Про це чиновниця заявила в рамках ефіру на телеканалі ICTV.

"Те, що зараз відбувається в світі – повільний розвиток економіки і спектр кризових явищ, може позитивно вплинути на цю галузь в Україні. Адже всім відомо, що якщо капітал звідкись біжить, він обов'язково біжить кудись. І це не завжди материнські структури, але й інші інструменти інвестування, яких у нашій країні не мало", — зазначила Маркарова.

Міністр фінансів висловила впевненість у тому, що внутрішня економіка України в даний момент знаходиться напередодні "великого зростання". За словами чиновниці, дуже скоро великі іноземні інвестори побачать, що Україна є перспективною і вигідною для вкладень країною.

У своєму виступі Маркарова згадала про те, що в цьому року міністерство фінансів своєчасно подасть бюджет України на 2020 рік до Верховнї Ради — до 15 вересня.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що колишній міністр фінансів Вірменії, екс-голова Комітету з держприбутків республіки Гагік Хачатрян затриманий за підозрою в розтраті в особливо великих розмірах і зловживанні посадовими повноваженнями.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!