Головна Новини Бізнес економіка Що буде з економікою України: НБУ поділився прогнозом
commentss НОВИНИ Всі новини

Що буде з економікою України: НБУ поділився прогнозом

У Нацбанку стурбовані можливою зупинкою транзиту газу з Росії

5 вересня 2019, 17:33 comments3831
Поділіться публікацією:
Що буде з економікою України: НБУ поділився прогнозом

Національний банк України впевнений, що з запуском роботи Верховної Ради і нового уряду, в країні відбудеться властиве скорочення інфляційних ризиків. Про це йдеться на офіційному сайті НБУ, передає УНІАН.

Разом з тим, що інфляційні ризики не страшні Україні, відзначають в Нацбанку, державі може загрожувати економічна нестабільність. Її основною причиною є спектр судових засідань, ініційованих урядом, спрямованих на "оздоровлення" банківської галузі України.

У Національному банку також відзначають, що на сьогоднішній день, Україна знаходиться в найбільш благополучному матеріальному становищі, щоб вести переговори з Міжнародним валютним фондом і укладати з ним нові програми кредитування.

Найбільше в НБУ стурбовані майбутніми цінами на всілякі продукти, товари і послуги. Зокрема, мова йде і про можливе припинення транзиту газу з Росії в 2020 році, торгові обмеження і підвищення турбулентності на світовому ринку збуту.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що сьогодні вночі, 5 вересня у столиці підпалили автомобіль, зареєстрований на невістку екс-глави Національного банку України (НБУ) Валерія Гонтарєвої.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!