Головна Новини Бізнес економіка Щоб відпочити і заробити: попит на курортну нерухомість серед українців зріс
commentss НОВИНИ Всі новини

Щоб відпочити і заробити: попит на курортну нерухомість серед українців зріс

На здачі в оренду нерухомості за кордоном можна заробити близько 12% річних

6 вересня 2019, 11:00 comments2084
Поділіться публікацією:
Щоб відпочити і заробити: попит на курортну нерухомість серед українців зріс

Попит на курортну нерухомість за кордоном серед українців виріс, як мінімум, на 10%. Про це йдеться в дослідженні Мінфіну.

Українці все більш активно придивляються до курортної нерухомості за кордоном. Згідно з оцінками експертів, бажання громадян придбати "свій власний шматочок пляжу" зросло на 10%. На сьогоднішній день, люди шукають житло, як для особистого використання – відпочинку, так і для здачі його в оренду – інвестицій.

"На здачі апартаментів в оренду можна непогано заробити. В середньому, це 10-12% річних у валюті. Даний показник у кілька разів перевищує пропозицію українських банків за депозитами в доларах і євро. Однак сильно не варто сподіватися на отримання значного прибутку від здачі курортного житла. Дуже часто воно стає для громадян "якорем", який затягує їх в фінансову яму, так як на утримання нерухомості за кордоном потрібно чимало грошових коштів", — коментує ситуацію ріелтор Костянтин Білик.

У дослідженні сказано, що найбільш привабливими для українців регіонами, в яких вони купують нерухомістю, є такі курортні країни як Болгарія, Іспанія, Португалія, Кіпр, Мальта, Хорватія, Чорногорія і Туреччина.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 18 червня 2019 у Києві відбувся перший RAU Investment Forum — захід, що об'єднав ключових гравців ринку девелопменту та рітейлу, інвесторів і представників влади.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!