Головна Новини Бізнес економіка Стало відомо, кого торкнеться мораторій на будівництво
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, кого торкнеться мораторій на будівництво

Кличко запевняє, що мораторій не торкнеться вже розпочаті будівельні роботи

12 вересня 2019, 11:05 comments2643
Поділіться публікацією:
Стало відомо, кого торкнеться мораторій на будівництво

Мер Києва Віталій Кличко розповів, кого саме торкнеться мораторій на будівництво в столиці. Про це чиновник написав на своїй офіційній сторінці в Facebook.

За словами Кличка, мораторій на будівництво в Києві торкнеться лише новобудов та об'єктів, будівництво яких порушує певні правила або законодавство України.

"Хочу акцентувати увагу на тому, що в разі прийняття Київською міськрадою мораторію, він торкнеться виключно новобудов і документів на них. Тобто, мова йде про повну заборону на будівництво об'єктів комерції і житлових будинків до кінця 2019 року. Дозволеними будуть лише ті споруди, які належать до об'єктів соціальної інфраструктури міста", — заявив Кличко.

Мер Києва зазначив, що мораторій також не буде поширений на поточні будівництва тих, чи інших об'єктів, які в даний момент часу вже розпочаті (такі повинні мати документи з дозволом на ведення відповідних робіт).

Кличко попросив жителів Києва не звертати уваги на провокаторів і маніпуляторів, які поширюють неправдиву інформацію на користь забудовникам.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в окупованому Росією Криму забили тривогу через будівництво величезного тепличного комплексу в Білогірську.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!