Стало відомо, кого торкнеться мораторій на будівництво

Кличко запевняє, що мораторій не торкнеться вже розпочаті будівельні роботи

Мер Києва Віталій Кличко розповів, кого саме торкнеться мораторій на будівництво в столиці. Про це чиновник написав на своїй офіційній сторінці в Facebook.

За словами Кличка, мораторій на будівництво в Києві торкнеться лише новобудов та об'єктів, будівництво яких порушує певні правила або законодавство України.

"Хочу акцентувати увагу на тому, що в разі прийняття Київською міськрадою мораторію, він торкнеться виключно новобудов і документів на них. Тобто, мова йде про повну заборону на будівництво об'єктів комерції і житлових будинків до кінця 2019 року. Дозволеними будуть лише ті споруди, які належать до об'єктів соціальної інфраструктури міста", - заявив Кличко.

Мер Києва зазначив, що мораторій також не буде поширений на поточні будівництва тих, чи інших об'єктів, які в даний момент часу вже розпочаті (такі повинні мати документи з дозволом на ведення відповідних робіт).

Кличко попросив жителів Києва не звертати уваги на провокаторів і маніпуляторів, які поширюють неправдиву інформацію на користь забудовникам.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в окупованому Росією Криму забили тривогу через будівництво величезного тепличного комплексу в Білогірську.