Головна Новини Бізнес економіка В Україні хочуть провести лібералізацію ринку річкових перевезень
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні хочуть провести лібералізацію ринку річкових перевезень

В Україні хочуть збільшити обсяг річкового транспортування до 30 млн тонн до 2025 року

12 вересня 2019, 12:48 comments1573
Поділіться публікацією:
В Україні хочуть провести лібералізацію ринку річкових перевезень

У Верховній Раді зареєстрували законопроект "Про внутрішній водний транспорт". Проект закону, поданий на розгляд народними депутатами, передбачає повну лібералізацію ринку річкових перевезень. Про це повідомляє Національний промисловий портал, посилаючись на дані Міністерства інфраструктури України.

Також законопроект включає в себе збільшення обсягу річкового транспортування в більш ніж три рази – до 30 млн тонн до 2025 року.

Відомо, що прийняття такого закону спричинить за собою створення фінансової та організаційної структури для задоволення потреб у капітальні інвестиції та імплементацію норм Європейського союзу в законодавство України.

"Даний законопроект був розроблений дуже давно. Він не неодноразово обговорювалося на різноманітних платформах і зустрічах за участю експертів, представників бізнесу та міжнародних партнерів", — зазначає директор Команди підтримки реформ при МІУ.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що на посаду нового міністра інфраструктури України можуть претендувати шість кандидатів — Владислав Криклій, Юрій Лавренюк, Володимир Шульмейстер, Сергій Пинькас, Ігор Смілянський і Євген Кравцов.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!