Головна Новини Бізнес економіка В «Укрзалізниці» порахували суму збитку від дій вандалів
commentss НОВИНИ Всі новини

В «Укрзалізниці» порахували суму збитку від дій вандалів

Найчастіше вандали крадуть кабелі, регулятори і б'ють скло

16 вересня 2019, 18:30 comments1996
Поділіться публікацією:
В «Укрзалізниці» порахували суму збитку від дій вандалів

Дії вандалів принесли "Укрзалізниці" 12,5 млн грн. шкоди з початку 2019 року. Про це повідомляє прес-служба "Укрзалізниці".

У компанії нарахували 172 випадки вандалізму в нинішньому році.

"Розбиті вікна, зламані двері і порізані сидіння – це далеко не повний перелік того, що найчастіше псують вандали у приміських поїздах. Така ситуація загострює проблеми приміського сектору", – йдеться в повідомленні.

Зокрема, було зафіксовано 96 випадків крадіжки кабелю, регуляторів і розбиті шибки. Також нарахували 43 графіті, 20 випадків пошкодження внутрішньосалонного обладнання і 13 пошкоджень міжвагонних з'єднань.


Видання "Коментарі" раніше писало, що з 11 до 14 вересня поточного року "Укрзалізниця" обмежитьвантажоперевезення по Південно-Західній залізниці для тих, хто відправляє і отримує всі типи вантажів.

Також "Коментарі" писали, що глава підприємства Євген Кравцов заявляв, що "Укрзалізниця" збирається боротися з клієнтами, які використовують вагони як склади на колесах. Він також зазначив, що послуга наступній вантажної операції буде стосуватися тих, хто не встигає терміни. Спочатку її планують ввести для вагонного парку підприємства, пізніше – для приватного.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!