Головна Новини Бізнес економіка НБУ дав дозвіл на об'єднання двох популярних українських банків
commentss НОВИНИ Всі новини

НБУ дав дозвіл на об'єднання двох популярних українських банків

За даними НБУ, сторони не понесуть властивих втрат від реорганізації: 1 акція "Укрсоцбанку" буде дорівнювати 1 акції "Альфа-Банку"

17 вересня 2019, 11:03 comments2048
Поділіться публікацією:
НБУ дав дозвіл на об'єднання двох популярних українських банків

Національний банк України дозволив "Укрсоцбанку" пройти процедуру реорганізації шляхом приєднання до "Альфа-Банку". Про це йдеться в заяві НБУ.

"Украсоцбанк" пройде реорганізацію за спрощеною процедурою: фінансова установа приєднається до популярного "Альфа-Банку", чиє керівництво повністю підтримує цю ідею. Дозвіл на об'єднання двох відомих в Україні банків був виданий ще минулого тижня, 12 вересня.

В даному контексті варто згадати, що рішення про реорганізацію було прийнято не НБУ, а керівництвом "Укрсоцбанку" безпосередньо. У Нацбанку лише розглянули цю пропозицію і видали документальний дозвіл на проведення реорганізації за спрощеною процедурою.

Після об'єднання, одна проста акція "Укрсоцбанк" буде дорівнювати одній простій акції "Альфа-Банку". Тобто з боку "Альфа-Банку" ніякого тиску або негідних умов співпраці висунуто не було.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в Національному банку України розповіли, як самостійно, без спеціальних ультрафіолетових детекторів перевірити справжність банкноти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!