Головна Новини Бізнес економіка Секс-вечірки для політиків: журналісти з'ясували вартість абонементу в "гру розпусти"
commentss НОВИНИ Всі новини

Секс-вечірки для політиків: журналісти з'ясували вартість абонементу в "гру розпусти"

У закритих клубах влаштовують співбесіди для заможних клієнтів і беруть від 2500 доларів за оргії

17 вересня 2019, 14:54 comments8122
Поділіться публікацією:
Секс-вечірки для політиків: журналісти з'ясували вартість абонементу в "гру розпусти"

У столиці увагу журналістів привернули три компанії, що організовують секс-вечірки, в тому числі для відомих бізнесменів і політиків. За підсумками спецрозслідування стало відомо, скільки коштує "відпочинок" в таких закритих клубах.

Згідно з сюжетом програми "Гроші", в останні роки свінг-вечірки популярні не тільки в країнах Заходу, але і в Україні. Потрапити на такі заходи пересічному українцю не по кишені, чого не скажеш про куди більш заможних бізнесменів і політиків. В рамках журналістського розслідування вдалося з'ясувати, що в Києві є три клуби, де влаштовують оргії для багатіїв.

Спираючись на інформацію, отриману про нещодавню секс-паті в Києві, можна говорити про приблизну вартість абонемента. Так, пікантний відпочинок для пари обійдеться в 2500 доларів. Прайс для чоловіка або жінки, які не можуть заздалегідь надати інформацію про свого супутника, складе на 500 умовних одиниць більше. А за пакет "VIP" вдома клієнти готові платити по 5000 доларів.

Одним із організаторів таких секс-розваг, за інформацією журналістів-розслідувачів, є Ігор Посипайко. Чоловік запевняє, що люди відвідують подібні заходи "з метою отримати імпульс і збудження, які можна буде реалізувати вдома зі своєю дружиною або чоловіком".

Клуби, в яких проводяться такі "ігри розпусти", закритого типу, і даних про них немає в Мережі. Втім, навіть наявність грошей не гарантує того, що потенційний покупець стане гостем свінг-паті. Більш того, кожен  гість клубу проходить спеціальну співбесіду.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що студія Pornhub зняла відеоролик "Найбрудніше порно". Зйомки, метою яких став збір коштів на очищення світового океану, проходили на одному з забруднених пластиком пляжів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!