Головна Новини Бізнес економіка Стало відомо, коли відбудеться перерахунок пенсій для українців
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, коли відбудеться перерахунок пенсій для українців

У 2020 році мінімальна пенсія зросте на 250 грн

20 вересня 2019, 12:17 comments2553
Поділіться публікацією:
Стало відомо, коли відбудеться перерахунок пенсій для українців

У цьому році українців чекає ще одне підвищення пенсій – у грудні. Орієнтовно, розмір мінімальної пенсії виросте на 74 грн. У свою чергу, максимальна сума збільшення становитиме 740 грн. Про це пише видання "Народна правда".

В наступному році українцям збираються підвищити пенсії в два етапи: у липні та грудні. Точних цифр щодо розміру нових виплат, які почнуть отримувати пенсіонери в 2020 році, немає. Про суму надбавки стане відомо після офіційного затвердження проекту Державного бюджету України та його презентації.

За наявними даними, мінімальна пенсія у 2020 році буде дорівнювати 1800 грн. Порівняно з нинішнім показником, вона зросте на 250 грн.

У повідомленні також сказано, якщо в наступному році мінімальна зарплата буде підвищена до 6500 грн, деякі українці зможуть претендувати на пенсію в розмірі 2400 грн (у разі виходу на заслужений відпочинок в 2020 році).

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що депутати Верховної Ради України розглянуть законопроект, який передбачає скорочення пенсійного віку для жінок.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!