Головна Новини Бізнес економіка Глава ДМС повідомив про майбутні "чистки" серед керівництва митниці
commentss НОВИНИ Всі новини

Глава ДМС повідомив про майбутні "чистки" серед керівництва митниці

Митників будуть звільняти, не пропонуючи альтернативу

20 вересня 2019, 17:58 comments2377
Поділіться публікацією:
Глава ДМС повідомив про майбутні "чистки" серед керівництва митниці

Голова Державної митної служби (ДМС) Максим Нефьодов повідомив про можливі "чистки" серед вищого керівництва митниці. Про це повідомляє видання "Мінфін".

За словами чиновника, блокування проведення конкурсу на посаду голови ДМС навесні і влітку цього року затримало створення "перезавантаженого" відомства на 2 місяці.

"В даний момент ми знаходимося на етапі переведення співробітників до централізованого апарату. Лише після цього нами буде розпочато процес щодо створення регіональної структури ДМС", — зазначає Нефьодов.

Глава ДМС також сказав, що незабаром відбудеться масштабна "чистка" кадрів серед вищого керівництва митниці. Спростити цей процес допоможе новий законопроект "Про внесення змін до законів про перезавантаження влади", прийнятий 19 вересня. Він передбачає звільнення чиновників, не пропонуючи їм зайняти ту чи іншу посаду в якості альтернативи.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що глава Державної митної служби Максим Нефьодов закликав громадян звертатися до нього безпосередньо у випадку корупції на митниці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!