Головна Новини Бізнес економіка Госпсуд переніс розгляд позову Коломойського про повернення "ПриватБанку"
commentss НОВИНИ Всі новини

Госпсуд переніс розгляд позову Коломойського про повернення "ПриватБанку"

Чергове засідання відбудеться наступного тижня

24 вересня 2019, 15:24 comments1667
Поділіться публікацією:
Госпсуд переніс розгляд позову Коломойського про повернення "ПриватБанку"

Господарський суд Києва переніс розгляд справи за позовом Ігоря Коломойського і підконтрольної йому кіпрської компанії, які вимагають повернути в їх власність акції "ПриватБанку". Про це пише LIGA.net.

Під час сьогоднішнього засідання суддя Людмила Шкурдова повідомила, що наступне засідання відбудеться 1 жовтня. Варто відзначити, що раніше відводу судді Шкурдової домагалися відповідачі по справі: Мінфін, Нацбанк та Фонд гарантування вкладів.

Раніше видання "Коментарі" писало, що розгляд по суті позову екс-акціонерів Приватбанку про визнання недійсним договору купівлі-продажу банку від 21 грудня 2016 року між Мінфіном та особами, які були на той момент його акціонерами, було призначено на 24 вересня.

Нагадаємо, уряд України 18 грудня 2016 року прийняв рішення про націоналізацію "ПриватБанку". Після цього в капітал банку було виділено понад 155 млрд грн. Екс-власники банку вважають проведену націоналізацію, в результаті якої вони повністю позбулися своїх акцій, незаконною, тоді як "ПриватБанк" і держава вимагають від них додаткового відшкодування збитків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!