Головна Новини Бізнес економіка Міністр оборони розповів про фінансування армії
commentss НОВИНИ Всі новини

Міністр оборони розповів про фінансування армії

Розмір фінансування МОУ може перевищити суму, зазначену в проекті бюджету на 2020 рік

24 вересня 2019, 20:24 comments2405
Поділіться публікацією:
Міністр оборони розповів про фінансування армії

Новоспечений міністр оборони Андрій Загороднюк вважає, що зазначена в проекті бюджету на 2020 рік сума, відведена на фінансування Міноборони, не точна. Про це він заявив в інтерв'ю виданню "ВВС Україна".

Так, наймолодший в історії незалежної України міністр оборони (ред, – 42 роки) зазначає, що 102,5 млрд грн – це попередні дані. Сума, яку держава виділить в наступному році на фінансування його міністерства, може істотно змінитися.

"Це не точні дані. У нас цей процес ще йде. Є ще нерозподілена сума. Її потрібно якось визначити, а на це у нас поки не вистачає часу. Думаю, що її остаточний розмір буде дещо інший, ніж заявлений в проекті бюджету", — сказав Загороднюк.

Чиновник також висловився і щодо національної Ради безпеки і оборони. Зараз РНБО отримує більше коштів і самостійно їх розподіляє в різноманітні відомства, в тому числі МОУ.

"Я не думаю, що це погано. Так було завжди. Трохи накладно, що період розподілу коштів збігся з формуванням уряду. Тому потрібно більше часу, щоб розібратися у всіх питаннях", — зазначив він.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Міністерство оборони не буде скорочувати чисельність Збройних Сил України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!