Головна Новини Бізнес економіка "Нафтогаз" продаватиме газ для ОСББ за новими правилами
commentss НОВИНИ Всі новини

"Нафтогаз" продаватиме газ для ОСББ за новими правилами

ОСББ можуть купити газ на весь опалювальний сезон за фіксованою ціною

25 вересня 2019, 17:08 comments1752
Поділіться публікацією:
"Нафтогаз" продаватиме газ для ОСББ за новими правилами

НАК "Нафтогаз України" запустив програму "Газовий запас" для ОСББ із власними котельнями та інших виробників тепла. Про це йдеться в повідомленні прес-служби компанії.

Відзначається, що купити необхідний обсяг газу для виробництва тепла в період з 1 листопада 2019 року по 31 березня 2020 року можна буде за фіксованою ціною – 6145,31 грн. з ПДВ за 1000 куб. м (без урахування вартості розподілу).

"Простіше кажучи – є можливість зробити свій газовий запас на найбільш холодний період і заощадити на різниці цін взимку", – зазначають у "Нафтогазі".

Щоб отримати газ за зниженою ціною необхідно укласти відповідний договір та оплатити замовлений обсяг газу до 18 жовтня 2019 року.

"Можна призупинити відбір газу за договором газового запасу, зберігши його на наступні місяці, і використовувати паливо в рамках стандартного договору ПСО. Тому, долучившись до акції, ви гарантовано заощадите, якщо ціна за ПСО буде вище 6,145 грн. Якщо до 31 березня передплачений обсяг не буде використано – залишок коштів повернеться на рахунок клієнта, – зазначено в повідомленні.


Раніше "Коментарі" писали, що запаси газу в українських підземних сховищах становлять 20 млрд кубометрів — це найвищий рівень за останні 9 років.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!