Головна Новини Бізнес економіка У Мінфіні повідомили про кадрове поповнення
commentss НОВИНИ Всі новини

У Мінфіні повідомили про кадрове поповнення

25 вересня 2019 року Кабінет міністрів назвав імена держсекретаря і заступника глави Мінфіну

25 вересня 2019, 18:19 comments2952
Поділіться публікацією:
У Мінфіні повідомили про кадрове поповнення

У Міністерстві фінансів України відбулося кадрове поповнення. Так, сьогодні, 25 вересня, Кабінет міністрів назвав імена нового заступника міністра фінансів та державного секретаря.

На посаду заступника міністра фінансів був призначений Павло Ходаковський. В юрисдикції чиновника будуть питання, пов'язані з податковою і митною політикою, а також запобіганням легалізації та відмивання коштів. Крім усього іншого, Ходаковський повинен буде контролювати роботу податкової та митної служби, простежити за належним завершенням реформ фіскальної служби і докласти максимум зусиль для якнайшвидшого створення Бюро фінансових розслідувань.

Державним секретарем Мінфіну став Костянтин Ващенко. Кабінет міністрів, як і вимагає законодавство, призначив його на цю посаду на 5 років. Відомо, що до сьогоднішнього дня  Ващенко був главою Національного агентства з питань державної служби.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що за перші сім місяців цього року в Україні доходи Державного бюджету зросли на 13,7% до 584,1 млрд грн.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!