Головна Новини Бізнес економіка Україна та Словаччина разом експлуатувати нафтопровід «Дружба»
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна та Словаччина разом експлуатувати нафтопровід «Дружба»

Документ регламентує взаємовідносини між нафтотранспортними компаніями двох країн

26 вересня 2019, 16:39 comments1959
Поділіться публікацією:
Україна та Словаччина разом експлуатувати нафтопровід «Дружба»

"Укртранснафта" і словацька "Транспетрол" підписали угоду про співробітництво при експлуатації транскордонної ділянки магістрального нафтопроводу "Дружба". Про це повідомляє прес-служба "Укртранснафти".

Зазначається, що документ підписали голова правління АТ "Транспетрол" Іван Кривосудський, член правління Мартін Ружинський і генеральний директор АТ "Укртранснафта" Микола Гавриленко.

Документ регламентує спільну експлуатацію ділянки нафтопроводу "Дружба" "308 км нафтопроводу "Броди-Держкордон" — нафтоперекачувальна станція №1 "Будковце".

Угода визначає умови роботи при виконанні нормативних та ремонтних робіт на об'єктах нафтопроводу, а також порядок контролю за веденням приймально-здавальних операцій і порядок обміну інформацією про те, в якому стані знаходиться нафтопровід.


Раніше "Коментарі" писали, що протягом 5 місяців, з травня по вересень 2019 року ПАТ "Укртранснафта" отримала 3,5 млн євро компенсації від російської ПАТ "Транснефть" за потрапляння нафти з підвищеним вмістом хлорорганічних сполук в українську ділянку нафтопроводу "Дружба".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!