Головна Новини Бізнес економіка Уряд заявив про плани залучити в Україну 50 млрд доларів інвестицій
commentss НОВИНИ Всі новини

Уряд заявив про плани залучити в Україну 50 млрд доларів інвестицій

Це повинно допомогти економіці України зрости на 40%

30 вересня 2019, 15:42 comments1658
Поділіться публікацією:
Уряд заявив про плани залучити в Україну 50 млрд доларів інвестицій

Кабінет міністрів України планує залучити 50 млрд дол. інвестицій в країну протягом найближчих 5 років. Про це заявив прем'єр-міністр Олексій Гончарук, передає "Економічна правда".

"Так, ми підтверджуємо, що в найближчі 5 років ми вважаємо реальним і ставимо собі ціль, прийти до такої ситуації, коли у нас економіка зросте на 40%", – сказав глава уряду.

50 млрд дол. протягом 5 років – це дуже велика сума, але вона цілком реальна, вважає прем'єр. У якості прикладу Гончарук наводить успішні країни, що розвиваються, такі як Грузія. Він також вважає, що для економіки нашої країни це абсолютно реальна мета.

"Нам потрібно створити багато робочих місць для того, щоб людям було куди повертатися, нам потрібно, щоб українці поверталися в Україну і працювали тут. Тому ми ставимо собі завдання створити мінімум 1 млн робочих місць", – заявляє Олексій Гончарук.

Глава уряду наголосив, що держава не збирається будувати за свій рахунок заводи в кожній області, але існує гостра необхідність створити умови, за яких бізнес міг би розвиватися, а іноземним інвесторам було цікаво заходити в нашу країну і тут розміщувати свої виробництва.

Раніше "Коментарі" писали, що прем'єр-міністр Олексій Гончарук повідомив, що уряд України планує до кінця року підписати з МВФ нову програму фінансування, розраховану на три роки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!