Головна Новини Бізнес економіка В Україні залишиться 16 митниць із 26, - Нефьодов
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні залишиться 16 митниць із 26, - Нефьодов

Стало відомо, як тепер працюватимуть митниці в Україні

2 жовтня 2019, 13:24 comments2868
Поділіться публікацією:
В Україні залишиться 16 митниць із 26, - Нефьодов

Кабінет міністрів України затвердив регіональну структуру Нової митниці. Про це повідомив голова Державної митної служби Максим Нефьодов на своїй сторінці в Facebook.

"Замість 26 митниць буде 16, а також залишаються окремо лабораторія і кінологічний центр (там питання акредитації і сертифікації, тому їх зливати дуже важко)", – написав Нефьодов.

Керівник митної служби зазначає, що ці зміни потрібні для боротьби з "феодалізмом", коли кожна митниця працює за своїми правилами. Також нововведення допоможуть економити на адміністративних витратах, оптимізувати логістику і створити координаційно-моніторингову митницю, де планують поліпшити функції нагляду і контролю над тим, що відбувається на митниці.

"Це проміжна структура, на якій ми відпрацюємо етапи шляху, який треба буде пройти в наступному році для переходу на єдину юридичну особу. Наступні кроки – призначення в. о. керівників митниць, реєстрація юр. осіб, початок переведення людей в регіонах", — зазначає Нефьодов.

 

Раніше "Коментарі" писали про те, що голова Державної митної служби повідомив про можливе повернення ліміту в 150 євро на безподаткові пересилання посилок в Україну з-за кордону.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!