55 тисяч українських сімей купили газ на зиму за літніми цінами

Акцію «Нафтогазу» прокоментував керівник компанії

Голова "Нафтогазу" Андрій Коболєв прокоментував на своїй сторінці в Facebook акцію, за якою українці могли придбати газ на зиму по літній ціні.

"Минулого тижня фінішувала акція "Газовий запас" для побутових споживачів. Це перша спроба виведення на споживчий ринок газу нових продуктів і можливостей. І ми задоволені її результатом", - заявив чиновник.

Він відмітив, що за місяць, протягом якого діяла пропозиція "Нафтогазу", нею скористалися понад 55 тисячі українських родин. Всі вони зможуть використовувати газ взимку за фіксованими літніми цінами, а викуплений обсяг – перевищує 67 млн куб.м.

Коболєв звернув увагу і на те, що попит на нові, більш гнучкі продукти є не лише у комерційних клієнтів. Адже побутові споживачі так само чекають на них і готові спробувати, коли є очевидна вигода.

"Настав час відкрити ринок газу для конкуренції - щоб люди нарешті отримали кращий сервіс, доступ до вигідних і зручних пропозицій. Газ такий самий товар, як і мобільний зв'язок, доступ до інтернету, чи банківське обслуговування. Конкуренція принесе споживачам більше користі, ніж ручне державне регулювання", - сказав Коболєв в завершення промови.

Раніше "Коментарі" писали, що "Нафтогаз" веде переговори про доставку катарського газу.