Головна Новини Бізнес економіка У МОН обіцяють підвищити зарплату вчителям до 4 прожиткових мінімумів
commentss НОВИНИ Всі новини

У МОН обіцяють підвищити зарплату вчителям до 4 прожиткових мінімумів

У 2020 році підвищення зарплат чекає не всіх вчителів

4 жовтня 2019, 17:01 comments4339
Поділіться публікацією:
У МОН обіцяють підвищити зарплату вчителям до 4 прожиткових мінімумів

У Міністерстві освіти і науки України обіцяють в наступному року підвищити мінімальну заробітну плату вчителям. Про це повідомила глава МОН Ганна Новосад в студії програми "Сніданок з 1+1".

У 2020 році Кабінет міністрів має намір підвищити заробітну плату тільки тим вчителям, які отримують "мінімалку". Якщо все піде за планом, запевняє Новосад, надбавку отримають і всі інші вчителі.

"Наша основна мета – це підвищення заробітної плати вчителям до розміру 4 прожиткових мінімумів. Плануємо це втілити до 2023 року. Насправді, це норма, яка прописана в законі про освіту. МОН зобов'язане її виконати", — каже чиновниця.

За словами Новосад, міністерство фінансів і освіти, разом з прем'єр-міністром шукають у даний час всілякі шляхи для того, щоб до другого читання внести правки в проект бюджету на 2020 рік, заклавши в нього певне підвищення зарплати вчителям.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що міністр освіти і науки України Ганна Новосад хоче збільшити розмір академічних стипендій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!