Головна Новини Бізнес економіка Олена Кравець розповіла, як стала хрещеною мамою першої леді України
commentss НОВИНИ Всі новини

Олена Кравець розповіла, як стала хрещеною мамою першої леді України

Кравець зазначила, що нинішній президент Зеленський підписаний у неї в телефоні як "Вовка"

7 жовтня 2019, 11:50 comments4644
Поділіться публікацією:
Олена Кравець розповіла, як стала хрещеною мамою першої леді України

Актриса "Квартал-95" Олена Кравець розповіла, за яких обставин стала хрещеною мамою першої леді України Олени Зеленської. Про це йдеться у сюжеті програми "Світське життя".

Чоловік Олени Кравець — Сергій, якось став хрещеним батьком сина Володимира та Олени Зеленських. Сама ж актриса "Квартал-95" є хрещеною мамою першої леді.

"Коли ми хрестили сина Вови і Олени, батюшка поцікавився, чи всі хрещені. Негативно відповіла тільки Олена. Тоді вона запропонувала мені стати її хрещеною. Так все і сталося, це було раптово", — говорить Кравець.

У розмові з Катериною Осадчою, Олена також зазначила, що президент Зеленський вичитує всі жарти про себе та дружину, які звучать у виконанні нового складу "Квартал-95".

Ще Кравець сказала, що після обрання Зеленського президентом України, вона досі не перейменувала його в телефоні, як і раніше він підписаний як "Вовка". За її словами, вони підтримують хороші відносини.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що провідна відомого шоу "95 квартал" Олена Кравець повідала про те, як вона схудла. Українська телеведуча розповіла публіці про секрет схуднення після пологів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!