Головна Новини Бізнес економіка СБУ затримала митника, який щомісяця завдавав мільйонний збиток бюджету
commentss НОВИНИ Всі новини

СБУ затримала митника, який щомісяця завдавав мільйонний збиток бюджету

Митник в Чернігівській області допомагав нелегально ввозити сільгосппродукцію в країну

7 жовтня 2019, 17:20 comments2754
Поділіться публікацією:
СБУ затримала митника, який щомісяця завдавав мільйонний збиток бюджету

Співробітники Служби безпеки України (СБУ) затримали митного чиновника в Чернігівській області, який був членом організованого угруповання, яке нелегально ввозило в країну сільгосппродукцію без сплати митних платежів, повідомляє "Сьогодні".

Згідно з попередніми оцінками оперативників СБУ, через незаконну діяльність 15 підприємців держбюджет щомісяця недоотримував більше мільйона гривень.

Митника затримали під час отримання хабара у 20 тис. грн. недалеко від робочого місця. Гроші передавав співробітник митно-брокерських структур за допомогу у ввезенні нової партії нелегальної продукції. Також під час обшуків на місцях роботи і помешкання у причетних до злочинів осіб були вилучені 10 тис. дол., документація та комп'ютерна техніка з доказами злочинних схем.

Правоохоронці відкрили у відношенні злочинців кримінальне виробництво за статтями "ухилення від сплати податків" і "зловживання владою або службовим становищем", слідчі дії тривають.

Раніше "Коментарі" писали, що голова Державної митної служби Максим Нефьодов повідомив, що система "електронна митниця" отримала достатнє фінансування і може бути запущена за рік.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!