Головна Новини Бізнес економіка Насиров отримав елітний будинок під Києвом за 6, 7 тис. гривень на місяць
commentss НОВИНИ Всі новини

Насиров отримав елітний будинок під Києвом за 6, 7 тис. гривень на місяць

Колишні керівники митниці розділили між собою елітну державну нерухомість

8 жовтня 2019, 15:38 comments2421
Поділіться публікацією:
Насиров отримав елітний будинок під Києвом за 6, 7 тис. гривень на місяць

Колишній керівник Державної фіскальної служби Роман Насіров в 2016 році орендував у профспілки митниці дерев'яний котедж за 6770 грн. на місяць. Про це на своїй сторінці в Facebook написав голова Державної митної служби Максим Нефьодов.

Відзначається, що площа будинку становить 177 кв. м, у ньому є всі необхідні меблі, сантехніка, постільна білизна і посуд. Будинок знаходиться в розпорядженні Насірова до 2033 року.

Згідно з даними Максима Нефьодова, це один із 28 будинків, 9 дерев'яних і 19 цегляних, які звели замість бази відпочинку для митників "Конча-Заспа" під Києвом. На території також є власна підстанція і свердловина. Після закінчення будівництва всі будинки роздали в оренду керівництву митниці.

"Зараз працюємо, щоб повернути елітну нерухомість назад у профспілку і продати на аукціоні. І такого у нас ще багато — купа активів ДФС має дивний юридичний статус", – зазначає глава митної служби.

База розміщується на 15 га землі в Конча-Заспі, яку у 2000 році столична влада передала на безоплатній основі Державній митній службі. На сьогоднішній день вартість земельної ділянки становить 300 млн грн.

Раніше "Коментарі" писали, що Касаційний адміністративний суд Верховного суду України скасував всі рішення судів попередніх інстанцій, які були прийняті на користь екс-глави Державної фіскальної служби Романа Насірова.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!