Головна Новини Бізнес економіка Я особисто готовий захищати інвестиції, - Зеленський
commentss НОВИНИ Всі новини

Я особисто готовий захищати інвестиції, - Зеленський

Володимир Зеленський розповів, коли в Україну почнуть активно заходити зарубіжні інвестори

10 жовтня 2019, 22:43 comments2086
Поділіться публікацією:
Я особисто готовий захищати інвестиції, - Зеленський

Президент України Володимир Зеленський у відповідь на запит видання "Коментарі" розповів про те, як залучити зарубіжних інвесторів в Україну і як їх заспокоїти, що приватизовані підприємства не відберуть.

Глава держави зазначив, що після приходу до влади його команди не було жодного випадку, щоб підприємства приватизували, а потім забрали їх назад. "Ми насправді хочемо довести до кінця велику приватизацію. У нас дуже багато об'єктів, які, по суті, нам не потрібні. Ми не повинні займатися бізнесом... молочкою... спиртом... готельним бізнесом... Це правильна ідея", – зауважив Зеленський під час прес-марафону, який триває 13-ту годину.

Президент також розповів, що конкретно з інвесторами поки не спілкувався.

"Розмовляв з арабськими компаніями, китайськими, голландськими, норвезькими і вони чекають, коли це (приватизація, — ред.) буде можливо. Вони теж побоюються притаманних Україні проблем. Наприклад, пов'язаних з реєстраторами, які змінюють реєстри: ти купив будівлю, потім щось змінилося, ти приходиш, а там вже інший власник", — каже Зеленський.

Головне – відповідальність суду, щоб суд міг захищати інтереси інвестора. Запрацює суд – і це буде можливо. "Зі свого боку можу впевнено сказати – реприватизації не буде", – сказав президент.

Володимир Зеленський також заявив, що говорив інвесторам, що особисто готовий відповідати за інвестиції. Якщо буде якийсь прокурор або чиновник незаконно перевіряти – готовий особисто захищати інвестиції.

Раніше "Коментарі" писали, що український президент потрапив у Книгу рекордів Гіннесса за найбільшу тривалу прес-конференцію в історії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!