Головна Новини Бізнес економіка В Україні почав роботу новий бізнес-омбудсмен
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні почав роботу новий бізнес-омбудсмен

Польський політик та економіст Марцін Свєнціцький змінив на посаді Альгірдаса Шемета

15 жовтня 2019, 14:05 comments1922
Поділіться публікацією:
В Україні почав роботу новий бізнес-омбудсмен

Сьогодні, 15 жовтня, Україна отримала нового бізнес-омбудсмена — ним став польський політик та економіст Марцін Свєнціцький, який змінив на посаді Альгірдаса Шемета. Про це розповіли в прес-службі Ради бізнес-омбудсмена.

Повідомляється, що за підсумками п'яти років роботи, Рада розглянула більше 6100 скарг від компаній, які скаржилися на неправомірні дії держорганів. При цьому Рада допомогла підприємствам повернути понад 17 млрд гривень.

"Ми бачили Раду як ефективну організацію, яка допомагає компаніям в Україні захищати свої законні права. Моє першочергове завдання  це, нарешті, прийняття Верховною Радою Закону про Установу бізнес-омбудсмена. Коли діятиме цей закон, Рада матиме більше інструментів для виявлення та усунення системних проблем, з якими стикаються підприємці, а також налагодження ефективного діалогу між бізнесом та державними органами", — зазначив новопризначений бізнес-омбудсмен Марцін Свєнціцький.

Раніше портал "Коментарі" повідомляли, що в Україні з'явився освітній омбудсмен. Уповноважений міністерства освіти та науки буде вирішувати шкільні конфлікти — захищати права учнів, вчителів та батьків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://boi.org.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!