Головна Новини Бізнес економіка Кабмін створить Комісію з питань захисту бізнесу
commentss НОВИНИ Всі новини

Кабмін створить Комісію з питань захисту бізнесу

В обговоренні питання щодо створення Комісії візьме участь кілька міністрів

16 жовтня 2019, 10:26 comments2181
Поділіться публікацією:
Кабмін створить Комісію з питань захисту бізнесу

16 жовтня Кабінет міністрів розгляне проект по створенню Комісії з питань захисту бізнесу. Про це йдеться на Урядовому порталі.

Як відомо, в обговоренні даного проекту візьме участь кілька міністрів – кожен з них буде відстоювати важливість і актуальність свого питання.

Так, наприклад, міністр юстиції Денис Малюська виступить з доповіддю, в якій запропонує колегам затвердити порядок та умови страхування професійної відповідальності арбітражного керівництва.

Міністр культури, молоді і спорту Володимир Бородянський підніме питання про розгляд низки проектів, що стосуються його відомства. Міністр розвитку громад Альона Бабак попросить колег підтримати розгляд питання щодо визнання об'єднаних територіальних громад здатними.

Чим конкретно буде займатися Комісія, а також, яку користь вона принесе українському бізнесу на Урядовому порталі не сказано.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що вчора, 15 жовтня, Україна отримала нового бізнес-омбудсмена — ним став польський політик і економіст Марцін Свєнціцький, який змінив на посаді Альгірдаса Шемета.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!