Головна Новини Бізнес економіка ДПС має намір скоротити перевірки бізнесу, - Верланов
commentss НОВИНИ Всі новини

ДПС має намір скоротити перевірки бізнесу, - Верланов

Податкова служба зробить акцент на аналітичну роботу

21 жовтня 2019, 17:35 comments1944
Поділіться публікацією:
ДПС має намір скоротити перевірки бізнесу, - Верланов

Керівник Державної податкової служби Сергій Верланов заявив, що відомство планує зменшити кількість перевірок бізнесу і судових позовів. Таку заяву глава ДПС зробив в ході зустрічі з представниками бізнес-кіл.

Верланов зазначив, що в планах податкової збільшити число виграних справ в судах. На його думку, це дозволить скоротити загальну кількість позовів. "Це означає також зменшення кількості позовів. Тому що в суд будемо йти тільки, коли будемо мати сильну позицію", — сказав Верланов.

Голова ДПС повідомив, що в його діяльності організації буде збільшено аналітичні аспекти роботи, результатом якої буде зниження кількості перевірок підприємств.

Щодо гострих питань щодо запровадження РРО, голова податкової пообіцяв безкоштовне програмне забезпечення для новітніх реєстраторів і уточнив, що на розробку нормативно-правової бази піде не менше трьох місяців.

Демонструючи відкритість і готовність до діалогу з підприємцями, Верланов підкреслив, що "якщо бізнесу не буде добре, то він не заробить грошей, а якщо він не заробить грошей, то не буде з чого збирати податки".

Як повідомляв портал "Коментарі", млава Державної податкової служби України Сергій Верланов заявив, що в Україні проведуть конкурси на посади керівників обласних органів ДПС




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!