Головна Новини Бізнес економіка Відділення українських банків можуть почати працювати до опівночі
commentss НОВИНИ Всі новини

Відділення українських банків можуть почати працювати до опівночі

Новий проект регламенту роботи СЕП Нацбанк розіслав банкам ще минулого тижня

22 жовтня 2019, 11:48 comments1920
Поділіться публікацією:
Відділення українських банків можуть почати працювати до опівночі

Національний банк України оголосив про готовність збільшити тривалість роботи Системи електронних платежів (СЕП). Про це, посилаючись на заяву голови правління Першого інвестиційного банку Владислава Кравця, пише "Укррудпром".

Раніше Нацбанк планував зробити роботу СЕП цілодобовою в 2020 році, проте останні дані говорять про протилежне. Так, голова правління Першого інвестиційного банку Владислав Кравець заявив, що НБУ розіслав своїм "підопічним" проект нового регламенту роботи Системи електронних платежів. Вона буде працювати 23 години на добу – з 01:00 до 24:00.

Збільшення часу роботи СЕП створить передумови для перегляду графіка роботи банківських відділень по всій Україні, упевнений Кравець.

"Якщо Система електронних платежів почне працювати цілодобово, то є сенс продовжити графік роботи банківського відділення до опівночі", — говорить банкір.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Національний банк України (НБУ) встановив офіційний курс гривні до долара на 22 жовтня на рівні 2497,5156 грн. за 100 дол.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!