Головна Новини Бізнес економіка Офіційний долар в Україні дорожчає другий день поспіль
commentss НОВИНИ Всі новини

Офіційний долар в Україні дорожчає другий день поспіль

Офіційна гривня втратила ще 6 копійок

25 жовтня 2019, 15:57 comments2089
Поділіться публікацією:
Офіційний долар в Україні дорожчає другий день поспіль

Національний банк України (НБУ) встановив офіційний курс долара на понеділок, 28 жовтня на рівні 2517,4116 грн. за 100 дол. Про це свідчать дані, опубліковані на сайті регулятора.

Так, за останній банківський день офіційна гривня до долара подешевшала на 6 копійок – з 25,11 грн. за долар до 25,17 грн. за долар.

Раніше видання "Коментарі" писало, що прем'єр-міністр України Олексій Гончарук зазначив, що консервативний варіант макропрогнозу передбачає зростання валового внутрішнього продукту на рівні 3,7%, а оптимістичний – 4,8%. Він також акцентував увагу на тому, що Мінекономіки повторило прогноз Світового банку. Відзначається, що макропрогноз, який був затверджений у травні нинішнього року, передбачав зростання ВВП в наступному році на рівні 3,3%.

Також ми писали про те, що сьогодні Нацбанк ввів в обіг нову купюру номіналом в тисячу гривень, це зроблено для зручності українців. Останній раз нові купюри вводилися в 2006 році, а за 13 років доходи українців істотно збільшилися, тому, тепер для виплати середньомісячної зарплати потрібно більше банкнот.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!