Головна Новини Бізнес економіка В Україні назвали середню вартість зимової гуми
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні назвали середню вартість зимової гуми

Актуальна ціна однієї шини для легкового автомобіля дорівнює позначці в 1700 гривень

29 жовтня 2019, 11:15 comments2473
Поділіться публікацією:
В Україні назвали середню вартість зимової гуми

Українські синоптики протягом останніх днів те і роблять, що пророкують швидке похолодання. На тлі настільки невтішних прогнозів автомобілісти почали активно перевіряти придатність своєї зимової гуми, деяким же, довелося витратитися і купити нову. Про те, у скільки українцям обійдеться придбання зимової гуми, розповіли автомобільні експерти, передає Autonews.

Експерти звертають увагу автомобілістів на те, що вартість зимової гуми залежить від розміру покришок та їх профілю. У середньому, сказано у повідомленні, актуальна ціна однієї шини для легкового автомобіля дорівнює позначці в 1700 гривень.

На вартість зимової гуми суттєво впливає і країна-виробник покришок. Покришки вітчизняного виробництва продаються за 890 гривень, корейського – 1640 гривень, польського – 1850 гривень, іспанського – 2410 гривень.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що американський лазерний фізик Стерлінг Бакус вирішив роздрукувати модель Lamborghini на 3D-принтері. Таке незвичайне рішення він прийняв після того, як його син захотів мати таку ж машину, як і в комп'ютерній грі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!